Website / Webshop

Van Kleef Tuinplanten

Van Kleef Tuinplanten is in 1976 opgericht. Vanaf die tijd gaan we met zelfgekweekte planten naar de markt. Kwaliteit stond en staat nog steeds hoog in het vaandel.

Specificaties

Website systeem

WordPress

De website draait op de WordPress CMS (content management system). Dit is het meestgebruikte CMS hedendaags voor websites van dit formaat. WordPress staat bekend om de gebruiksvriendelijke ervaringen. Zo is het makkelijk om aanpassingen door te voeren aan de website.

Webshop systeem

WooCommerce

De webshop draait op WooCommerce. Dit webshop systeem is geoptimaliseerd voor de WordPress CMS. Samen resulteert dit in een krachtige basis voor een prachtige webshop.

Betalingsprovider

Mollie

De betalingen van de webshop lopen via Mollie, marktleider in het verwerken van online betalingen. Hierdoor is het mogelijk om iDeal betalingen te ontvangen.

Overige specificaties

Afhaallocaties, voorraad beheer systeem

De webshop bestaat uit een krappe 300 producten, ieder voorzien van hun eigen informatie. Denk bij planten aan de verschillende potmaten, verschillende minimale hoogtes en uiteraard de prijzen. Ook is het mogelijk om meerdere afhaal locaties te kiezen, omdat Van Kleef Tuinplanten oorspronkelijk op verschillende markten te vinden is. Daarnaast hangt achter de webshop een voorraad beheersysteem.

Ben je overtuigd?