Skip to main content

Verbluffende websites, volledig naar wens

Websites die een positieve indruk achterlaten bij jouw bezoekers. Een goede website is ontzettend belangrijk zodat jouw doelgroep je op een effectieve manier kan vinden. Ik werk al jaren in WordPress en ken inmiddels alle ins- en outs. Samen kijken we naar de meest geschikte website voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging.

Iets dat opvalt, maar op de juiste manier

Visitekaartjes, flyers, nieuwsbrieven of ander drukwerk? Hierbij help ik je graag. Vanaf het bedenken tot het realiseren van een ontwerp. Ik kan het eventueel ook laten drukken. Zo scheelt het jou een hoop tijd en moeite. Voor meer informatie kun je contact met me opnemen.

Social media effectief inzetten creëert mogelijkheden

Behaal je niet het gewenste bereik met je social media kanalen? Ik help je graag verder door training te geven in hoe je social media marketing het beste kunt inzetten in jouw situatie. Daarnaast ondersteun ik je in de berichten die je plaatst, door te helpen bij het uitkiezen van de juiste content. Daarnaast zijn er mogelijkheden om de social media uitingen te professionaliseren. Het resultaat is een hoger organisch bereik en een betere  strategie voor jouw social media kanalen.