Hierbij kan ik je verder helpen.

Alles onder een dak!

Webdesign

Verbluffende webdesigns die een positieve indruk achterlaten bij jouw bezoekers. Een goede website is ontzettend belangrijk om jouw doelgroep te bereiken. Daarnaast moet de website ook goed onderhouden worden. Ik werk al jaren in WordPress en ken inmiddels alle ins- en outs. Samen kijken we naar de meest geschikte website voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging.

Grafisch Ontwerp

Visitekaartjes, flyers, nieuwsbrieven of ander drukwerk? Hierbij help ik je graag. Vanaf het bedenken tot het realiseren van een ontwerp. Ik kan het eventueel ook laten drukken. Zo scheelt het jou een hoop tijd en moeite. Voor meer informatie kun je contact met me opnemen.

Social Media

Behaal je niet het gewenste bereik met je social media kanalen? Ik help je graag verder door training te geven in hoe je social media marketing het beste kunt inzetten in jouw situatie. Daarnaast ondersteun ik je in de berichten die je plaatst, door deze geschikt te maken voor een hoger bereik. Het resultaat is een hoger organisch bereik en veel meer volgers die jouw bedrijf interessant vinden.

Heb je vragen of opmerkingen?